fredag 14. mai 2010

Byvandring i Drøbak, Del 6; Lexington.

Ny helg; ny butikk!! Rett ved siden av Lyst, som jeg viste forrige uke, ligger Lexington. Marianne ,som eier og driver Lyst, eier også Lexington. Inni det røde lille trehuset, med en inngjerdet koselig liten plass foran, er det masse lekkert for alle som elsker "stars and stripes"-stilen!!!
Du blir vel med i dag og??
Allerede utenfor møter du mange fristelser...
Og inne finner du go'saker fra Lexington og Gant Home!!
..herre-og dametøy fra Lexington,
og barnetøy fra Gant og Jean Paul.
Masse fine kjøkkentekstiler,
og knallfint sengetøy og ikke minst puter!!

Jeg har fått KLAR beskjed om at fjellhytta vi skal bygge IKKE skal innredes i fransk landstil, så jeg plukker GJERNE med meg litt sengetøy, puter og tekstiler fra Lexington....

31 kommentarer:

Hege sa...

Ååå ikke min stil i hele tatt!!;-D
Jeg bare MÅ en tur til Drøbak i sommer!!
Riktig god langhelg vennen:-D
Denne jenta drar sammen med ungene til Spania(på lading..!)mandag etterm.!
- mens far steller hjemme..!
Klem,Hege.

Epleskrell sa...

Hallo kjære du...

Hvada?? Hører du på husbonden altså? Får ikke lov å innrede i fransk landsstil? ;)
Kan ikke skjønne hvorfor han ikke vil det, trodde han var glad i hvitt og dall jeg? ;)
Liker sengetøyet til Lexington veldig godt og skulle gjerne hatt et blått stripete til tjukken, men tror jeg venter til han får litt større dyne.. føles litt bortkastet å bruke masse penger på et babysengetøy som ikke blir brukt så lenge.

Så flink du er til å ha byvandring i bloggen din! Du gir virkelig oss som leser lyst til å gå inn i hver en butikk du skriver om!

smask til deg

liven sa...

Tror nok at jeg må legge turen innom Drøbak i august!!!
Liker så godt Lexington jeg....men i mine maritime omgivelser :o)

ha en fin helg Anette...og takk for titten!!

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

SÅååå fantastisk masse lekkert, Anette!! Blir fristet til en Drøbak tur jaaa :)

God helg min gode venn.. kos deg med dine :)
Klem fra meg i svingen!:)

Minka sa...

Heisann, dette så jo bare helt herligt ut..Super koselig by tenker jeg..De tallerknene har jeg kjøpt på hageland faktisk til en helt grei pris. Vet der finnes mye dyrere varianter men...Hageland er jo en blomsterkjede, så kanskje du har en i nærheten??Kos deg i helga, her er det så mye å gjøre at jeg ikke rekker å blogge. Ska være med på utstilling neste helg, og i helga er det bursdagsfeiring, full rulle...klems

Kort og Søm sa...

Ja, her er det mye fint!! :O)
Ha en fin helg,
klem Fredrikke :o)

Hannes favoritter sa...

Hei Anette!

Jeg blir så fristet til å ta en Drøbaktur av alle de herlige innleggene dine! Synd det er så langt unna! Vi skal også bygge hytte på fjellet. Jeg og mine kjære har ikke begynt å diskutere interiør enda, er liksom mest opptatt av å bli enig om planløsning at the moment.

Ha ei super helg!

Klem fra Hanne

Anita S Home and Wine sa...

sååå mye fint - skulle ønske jeg bodde i nærhetern..
ønsker deg en fin fredagskveld
klem anita s

Simones Country Home sa...

Heia.

Der har jeg også vært. Masse fint i begge de 2 butikkene ja. ;o)

Jeg skal på interiørbutikkjakt i Stavanger city i morgen. ;o)))

Ha en knall helg.
Klem Simone :p

Har en drøm... sa...

Åååå, I like ♥ Så mye flott! En egen Lexington butikk! Dit SKAL jeg i løpet av sommeren...

Lurt og innrede hytten i den maritime Lexington stilen da:o)

Ha en nydelig helg!

Klem Line

Karen sa...

Denne byen er jo rene himmelriket :)
De blå kjøkkentingene skulle gjerne jeg hatt... Lekkert!

Håper langhelgen blir super :)
*klem*

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg kjenner jeg begynner å glede meg til å besøke Drøbak i sommer. ☺

AnnaJohanna sa...

Ojojojj..her var masse lekkert! Så kult at du viser frem nye butikker da! Spørs om ikke deler av sommerferien blir lagt til Drøbak...? Ha en finfin helg! Klem

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Anette
Så fine bildene ble fra Lexington i Drøbak...du er virkelig en patriot som gjør mye for byen din. Du må ha en koselig 17 mai.
Klem...Ellen

Gro sa...

Gikk forbi denne i dag på min lille tur til Drøbak :o)

Emmas Verden sa...

oj så mye lekkert..må innom Drøbak en gang ja ;)
ha ei fin 17.mai helg!!
klem Anne♥♥♥

Monica sa...

Ikke helt min stil, men fint likevel det er det. Hihihi du er skjønn... hadde ikke vært feil med en liten prins i heimen nei, men denne gangen var det nok bare et nytt quilteteppe desverre, hihi Ønsker deg ei riktig flott helg og n fin 17 mai feiring. klem monica

Anna Lisa sa...

Takk for helsinga.
Klem

Barbros lille atelier sa...

Å, så mye fint! Skjønner jo at jeg må innom Drøbak en eller annen gang i nærmeste framtid:-)
Klem

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Jeg blir gjerne med på byvandring. ♥
Syntes denne stilen er veldig fin, men i små mengder. ;) Men på en hytte ville nok denne stilen være helt perfekt ! ♥

Ønsker deg og dine en herlig helg ! :)

God klem fra Anette ♥

Hilde sa...

Du har fristet oss- jeg og ei venninne er klare for dagstur til Drøbak en av helgene denne våren for å nyte mange av dine anbefalinger - samt en sving innom krukkegården da...
Så masse lekkert! Har du en trivelig kafe å anbefale til to som liker kafe alla engelsk tea room? Fant en vidunderlig slik en i københavn, så nå leter vi etter noe like trielig i litt nærmere omkrets - kanskje Drøbak?

Hilde

Crinoline sa...

Ja,Lexington og Gant har mye lekkert.Har noen småting fra Lexington på hytta. Skal bli spennende å se interiøret på fjellhytta etterhvert hihi...Klem

Forever Love ♥ sa...

Dette er helt i min gate takk, for en fin butikk!
Håper dere får en super helg.

Stor klem fra meg

fryd&forandring sa...

Så utrolig mye den byen inneholder da!! Det var ikke så mange fine butikker i min ungdom... eller så var det interresen som var et helt annet sted!
God helg og klem fra meg!

Linda sa...

Kjære Anette!
Tusen takk for skjønn gave som kom i posten i dag:))
Var ute på terassen og tok bilde,
men nå var kameraet flatt,
det kommer bilder etter vært.
Blir nok fint å pynte med i hagen, å kanskje helst til sommeren i bua på hytta.
Flott butikk masse flotte maritime ting.Ser det er noen som har slike røde postkasser,men di blir jo nesten oransje etter en stund,synd.
Her skal jeg ut å plante bitte litt.
God helg og 17 mai.
Kleeem fra Linda :))

God 17 mai,stoor klem fra Linda

Tulip sa...

Her var det mye fint!
Litt maritimt, og det er flott synes jeg!

Klem

Josefine sa...

Å så fint det ser ut her også... så heldig dere er som har så mange fine butikker!! Ønsker deg en flott 17mai feiring...stor klem

Viola sa...

Lexington har vi här i närmaste staden, hoppas du har en riktig skön lång helg med de dina, kram

OdaAnna sa...

Hvas Drøbak har å by på!!! Stopper jo ikke med nye fine steder. skjønner at dere har mer enn nissehuset å by på;) Jeg har ikke fått fulgt med så godt her inne, og det plager meg...vanskelig å skulle ta igjen alt dey tapte. jeg driver å lager show med alle 5-åringene mine i barnehagen(24 stk) oppsetning på skolen med sang, dans trylling og med mer... og program, plakateter og avslutnigsgave til alle barnas mine vil jeg jo ogsp gi....tatt meg litt vann over hodet kan du si...men ille gøy og da!!! Og helt frivillig. MEN da må blogging vike litt;) Ønsker deg en flott helg videre Anette!!

Helena sa...

Mmmmmmm, jag blir alldeles vimmelkantig av att titta på dessa bilder och känner mig nästan glad att vi inte bor så nära en Lexingtonaffär, då jag skulle bli alldeles tokig av "habegär" (men med prislappar som min plånbok inte tycker så bra om...) ;-D

Önskar dig en fortsatt fin helg!
Helena, The Swenglish Home

Stines Lille Verden sa...

Hei..
Så koselig å snuble over din blogg!
Her var det masse fint å titte på :)
Og bildene fra Drøbak var inspirerende - flotte butikker.
Ikke bor jeg så mange minuttene unna heller, så det spørs om det ikke blir en tur til Drøbak ganske så snart! :)
Ha en fin helg!