torsdag 2. februar 2012

Lexington summer 2012Herlig inspirasjon, bilder lånt her.

7 kommentarer:

my dream sa...

jeg elsker lexington... men ingen steder å få kjøpt det rundtom her... Stikk innom give awayen min da... *minførste, stolt*
Sånn er det når en er ny i blogglandia... små gleder ;)

Anne sa...

LOve it! LOVE IT!!! Lexington har norsk nettbutikk, og det er jeg bare så gla for!! Blir mye herligt herfra til mitt nye kjøkken ;)

Klem Anne

Marta - litt mitt sa...

Kjempefint!! Så sommerlig!
Du, som jeg geder meg til sommeren.... Føler denne høsten / vinteren har vart evig:)

Kort og Søm sa...

De har så mye fint!

God helg,
klem fra Fredrikke :O)

Frøken Andersen sa...

Så lekre bilder!!!!Kan virkelig drømme seg bort i Lexington!
Ha en fin fin fredag og helg =)
KLEM

Helena, The Swenglish Home sa...

Mmm, där skulle jag kunna handla ihjäl mig (om bara plånboken tillät det...:-) - Lexington har verkligen många läckra saker, och det har hänt flera gånger att jag sytt stjärnkuddar o dyl efter att ha blivit inspirerad av deras fräscha kollektioner.

Så härligt att ditt olivträd verkar ha vårkänslor och små gröna, sköna nya blad. Jag älskar olivträd, men tycker det är lite svårt att få dem att trivas inomhus över vintern, med varma element och risk för uttorkning.

Jag blev alldeles trött av att se hur era kvällar ser ut! Än så länge har vi "uthärdliga" aktivitetsscheman med lite fotbollsträning och scouter och så, men jag anar att det snart kommer att fyllas på tills dygnets timmar tar slut! Puh. Nå, hoppas du finner lite vila någonstans emellanåt.

Stor kram till dig, Anette. Jag jobbar mkt just nu och hinner inte blogga, men mina tankar går ofta till Drøbak!

Helena

Katla sa...

Fiiiint :)