søndag 3. februar 2013

Litt glam i trappen!

Siste lampeinnlegg på en stund....., er superfornøyd med skjell-lampen vi har fått opp i trappen. Den er både vakker og gir godt lys! Jeg har jaktet lenge for å finne en vegglampe som slapp gjennom estetikk-kontrollen min...
Lovet å forsøke å lage en liten baderoms-collage, men det har det ikke blitt tid til. Stikkord er iallefall grå gulvfliser, hvitmalt perlestaff panel på veggene, kolonialskuffer (fra kjøkkeninnredning) som servantskap, to hvite vasker som står oppå trebenk og nostalgiske kraner. Hjerteknagger i krom, stort rundt bastteppe, duftlys og myke håndklær...ja, dere skjønner jeg er helt på detaljnivå!
God søndagskveld!

18 kommentarer:

Audhild sa...

Lekker :)

Og badet- Høres herlig og lyxig ut :))
Gleder oss til å se, for jeg regner med vi får det etterhvert!? :)

God ny uke!
KLEM

Tre Engler sa...

Den var jo bare utrolig lekker:)
Wow...høres ut som det badet blir utrolig flott, gleder meg masse til å se:)
Ha en herlig uke
Klem Merete

Karen sa...

Så stilig den var! Slike skjellamper gir så kult lys synes jeg...
Vi skal straks igang med å ferdistille gangen (endelig) og der vurderer jeg en slik taklampe, eller en med prismer, for å få det lille ekstra lysspillet :)

Håper helgen din har vært fin og at uken blir strålende!

*klemmer*

Huset på Grønnmyra sa...

Denne så veldig kjent ut :) hi, hi..
Har den selv på veggen i tv stuen :)
Jeg er også veldig fornøyd.
Ønsker deg en kjempefin kveld.
Klem fra Jeanette

Ninas hjem ♥ SuperLille sa...

Fin!

Anonym sa...

Utrolig lekker den skjellampen. Skulle gjerne hatt en slik hvor har du fått tak i den ? Ønsker deg en fin uke ?

Guttemamma sa...

Anonym!
Ja, er den ikke fin!! KJøpt på Lmapehuset på Vinterbrosenteret. Den måtte bestilles og er visst utgående, så ring en Lampehusetbutikk...! Kostet 800,- mener jeg!
Anette♥

Elisabeth Kras sa...

Nå skal jeg ha min første give away, sjekk elisabethkras@blogspot.no

liven sa...

Lekkert!!
Og gleder meg til å se fra badet :)

♥ Netta ♥ sa...

Den lampen var superlekker, skjønner godt at du er fornøyd med den :-) Det er jammen ikke lett å finne lamper. De skal både gi fint lys, passe med resten av interiøret OG være vakre å se på ;-) Gleder meg til å se badet, det hørtes gjennomført og lekkert ut.

Ha en fin kveld!

Klem
Netta

Hverdagsliv det gode liv sa...

så herlig med litt glam :o) God uke til deg :o) Klem fra Nina

Bestefars Tresko sa...

Så mange fine lamper du har fått deg! Kjenner eit lite stikk av misunnelse, for eg har lenge ønska meg fleir lamper. Syns det blir så koselig lys når ein har fleir små, enn bare ein stor i taket. Og måten du får fram lyset og stemningen på er bare heilt hærlig!

Ønsker deg ein finfin tirsdag=)
Klem<3

Frida sa...

Det var en fin lampa, pasar bra i trappan.
Kram Frida

Rosehagen sa...

Lamper er egentlig litt vanskelig;)
og spesielt i trappeløp!
Herlig med litt glam;)
Og baderomsdetaljer..;) Er det ikke slik når du har 3(4) herlige gutte i huset!?

Klem fra Ann-Mari

Hespe sa...

Sååååå flott lampe da! Hi, hi - tror jeg må ha blitt litt inspirert av alle lampekjøpene dine jeg, for nå tenker jeg å få kjøpt meg nye lamper til nattbordene mine ;)

Super uke videre til deg!

Klem Hildegunn

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Lekker lampe :) Så fin den var i trappa hos deg :)

Klem Solveig

bevaremegvel sa...

Så fin lampe, har ei venninne som har en lignende, men hun har sin over kjøkkenbordet :) Har sett på de andre lampene dine også og kan konstatere at du har god smak :)
Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, setter stor pris på det!
Klem

Bea sa...

så fin en lampe:)